NOMAXX. HELPT JOU

GROEIEN MET JE 
MERK
WINKEL
GYM
SALON
ONDERNEMING
RESTAURANT

Geen brave ja knikkers bij ons, wel personen die actief met de opdrachtgever meedenken. Mensen die vanuit hun kennis de juiste vragen kunnen stellen aan de opdrachtgever. Die ook tegen de opdrachtgever duidelijk aangeeft waarom hij of zij iets een goed idee vinden of het juist anders zouden doen.

We beschouwen onszelf als uitvoerende adviseurs die strategisch denken en een visie hebben. Doordat we onze kennis altijd praktijkgericht inzetten, zorgen we voor het best mogelijke resultaat!

Over Nomaxx.

Het team van Nomaxx. staat voor je klaar

Nomaxx. gaat veel verder dan de basis. Onze focus ligt niet alleen bij de opdrachtgever maar vooral bij de klant van de opdrachtgever. Alles draait erom dat onze opdrachtgevers groeien en nieuwe klanten vinden.

We werken met een team van verschillende specialisten op het gebied van online zichtbaarheid. Ook na het opleveren van een website staat er nog een wereld met mogelijkheden voor onze opdrachtgevers te wachten.

Is je SEO in orde?
Hoe kunnen we meer leads of sales genereren?
Waar zijn er nog verbeteringen in je marketing proces mogelijk?
Op welk socialemediakanaal is jouw ideale klant te vinden?
Hoe willen zij aangesproken worden?
Hoe maak je van jouw klant een ambassadeur voor jouw onderneming?

Nomaxx. kijkt samen met jou naar passende oplossing. Meer weten over hoe wij dit doen? Kijk dan bij onze werkwijze of maak direct een afspraak.  

Onze diensten.

Een overzicht van de services en diensten die we voor onze opdrachtgevers inzetten.

Websites

De lancering en het beheren van een website/shop vormen niet het eindpunt van je online strategie, wél het begin. Een goede website groeit mee met jou en met de behoeftes van je (potentiële) klanten.

Sociale media

De invloed van sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest staat vast. Je doelgroep is te bereiken via sociale media door middel van uitgebreide management hierin. Wil je het zelf leren of gaan wij het voor je beheren?

SEO strategie

98% van elke zoektocht op internet start in Google. Er moet dus wel wat tijd gestoken worden in het beter vindbaar maken van je website of kortweg: in je SEO. Wij helpen je graag bij de juiste strategie of voeren het zelfs voor je uit.

UX Design

UX staat voor "User Experience" en gaat over hoe een gebruiker een product, interface en in ons geval vaak een website ervaart. In UX design focussen we ons op de gebruiker en hoe we aan hun behoefte kunnen voldoen.

Logo design

Vaak start het bij een logo idee en eindigt het bij een complete huisstijl. Hoe wil jij dat anderen je onderneming zien? Wat verwacht jouw ideale klant? Welk gevoel wil je uitstralen?

Copywriting

Jouw website verdient krachtige, overtuigende teksten die jouw bezoekers interessant vinden en Google goed indexeert. Contacteer ons voor het schrijven van een tekst die zegt wat jij bedoelt.

Onze opdrachtgevers.

Wil je meer weten over de eindproducten? Kijk dan bij Projecten

We willen je graag leren kennen!

Of je nou een kleine of grote onderneming bent, we willen graag iedereen gepast ondersteunen. Boek daarom een zoomcall en laat je verrassen met de mogelijkheden.

 • Adres:

  Keizerstraat 142
  3011 GH Rotterdam

 • Tel:

  +31 (0)639 033 815

 • E-mail:

  Info@nomaxx.nl

footer-form
Lotte VoskesLotte Voskes
13:34 31 Jan 23
Nomaxx heeft me geholpen inzichtelijk te maken hoe ik mijn bedrijf kon laten groeien. Marco heeft er voor gezorgd dat... ik met de techniek, mijn groei en ambities waar kan maken. Hij heeft geduld in het uitleggen van handelingen en je kan hem altijd om hulp vragen.lees verder
Edwin van SteeEdwin van Stee
13:08 31 Jan 23
Fijne mensen, die zich goed inleven in de wensen van de klanten….Lekker No nonsens…… ze leveren een mooi resultaat
Michaela Van HamMichaela Van Ham
10:11 22 Jan 21
Levert kwaliteit en zoekt de beste oplossing voor ieder probleem
js_loader
Scan de code