DIENSTEN VAN NOMAXX.

NOMAXX. zorgt ervoor dat je in veilige handen bent met je onderneming. Dit doen we omdat we alles onder één dak hebben bij NOMAXX.

Op deze manier ben je niet met verschillende partijen in contact en kan de communicatie gemakkelijk via het NOMAXX. communicatieplatform verlopen.

Bij ons kan je voor alles terecht! Zie hieronder onze meest afgenomen diensten. Denk jij iets anders nodig te hebben dan dat hierbij staat? Neem dan contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden!

Over Nomaxx.

Onze diensten.

Een overzicht van de services en diensten die we voor onze opdrachtgevers inzetten.

Websites

De lancering en het beheren van een website/shop vormen niet het eindpunt van je online strategie, wél het begin. Een goede website groeit mee met jou en met de behoeftes van je (potentiële) klanten.

Sociale media

De invloed van sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest staat vast. Je doelgroep is te bereiken via sociale media door middel van uitgebreide management hierin. Wil je het zelf leren of gaan wij het voor je beheren?

SEO strategie

98% van elke zoektocht op internet start in Google. Er moet dus wel wat tijd gestoken worden in het beter vindbaar maken van je website of kortweg: in je SEO. Wij helpen je graag bij de juiste strategie of voeren het zelfs voor je uit.

UX Design

UX staat voor "User Experience" en gaat over hoe een gebruiker een product, interface en in ons geval vaak een website ervaart. In UX design focussen we ons op de gebruiker en hoe we aan hun behoefte kunnen voldoen.

Logo design

Vaak start het bij een logo idee en eindigt het bij een complete huisstijl. Hoe wil jij dat anderen je onderneming zien? Wat verwacht jouw ideale klant? Welk gevoel wil je uitstralen?

Copywriting

Jouw website verdient krachtige, overtuigende teksten die jouw bezoekers interessant vinden en Google goed indexeert. Contacteer ons voor het schrijven van een tekst die zegt wat jij bedoelt.

Service Hosting

We leveren service hosting speciaal voor WordPress en gaan ook net dat éxtra stapje verder. Naast het hosten van je website op een van onze servers, doen wij ook het onderhoud.

Vragen over een van de diensten?!

Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, we willen graag iedere onderneming op gepaste manier ondersteunen. Vraag daarom een zoomcall aan met  NOMAXX. en laat je verrassen door de mogelijkheden.

  • Wist je dat...

    NOMAXX. ook service-hosting en onderhoud doet aan websites.

footer-form
Scan de code