Het portfolio

van NOMAXX.

Doordat we samenwerken met verschillende specialisten kunnen we op ieder gebied de juiste kwaliteit leveren. In het portfolio van Nomaxx kun je dit terugzien. Wat je online nodig hebt, kunnen wij voor je regelen. Is het iets unieks? Dan kunnen we zelfs kijken of we dit samen met je kunnen ontwikkelen. Hieronder vind je de opdrachtgevers en de opgeleverde producten van Nomaxx. 

Wil je weten of iets mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden en oplossingen!

Portfolio van Nomaxx

By Hannydee.

Met de hulp van By Hannydee – jouw persoonlijke business support – wordt ondernemen makkelijker en overzichtelijker. Je krijgt meer tijd en ruimte om te focussen waardoor niet alleen jij, maar ook je bedrijf groeit. Twee vliegen in één klap, noemen ze dat. 

Voor By Hannydee hebben we geholpen met het concept omzetten in een werkende one page website. 

Patricia Hoefnagel.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van je eigen verlangens, grenzen en behoeften om de regie over je eigen leven te nemen.

Patricia had met Sanne Verra al heel haar plan uuitgewerkt en kwam bij ons voor de hosting en om dit plan om te zetten naar een werkende website. Ook zij kan nu zelf de website beheren en werkt inmiddels met FluentCRM voor haar marketing.

Fysiotherapie Sterk.

Lichamelijke klachten ervaren is natuurlijk voor niemand leuk. Fysiotherapie Sterk gaat met je aan de slag om je eigen lichaam te leren begrijpen en door middel van behandeling en begeleiding te verbeteren. Dit alles gebeurt op jouw eigen gekozen locatie! Dit kan thuis zijn, op het werk of zelfs bij goed weer in de buitenlucht. Hoe fijn is dat?

Voor Fysiotherapie Sterk hebben we een volledig webdesign gemaakt om haar eerste “website-avontuur” aan te gaan. Op de website is ook een koppeling gemaakt met een boekingssysteem.

Sigma Auto.

Een bedrijf voeren zonder website, dat is tegenwoordig een zware klus! Sigma Auto koos er daarom voor om ons te laten helpen. De vraag was: Kun je iets simpels maar, duidelijks ervan maken, gewoon dat er een website is en dat mensen me kunnen bereiken.

Nou… dat hebben we geregeld! Een één-pagina website met daarop de belangrijkste informatie, een doorverwijzing naar de voorraad en de contactgegevens. Ook dit bedrijf is nu online.

Kraamzorg Sandra Vos.

Een bijzondere tijd van groot geluk maar ook momenten van vragen, keuzes en onzekerheden. Tijdens je kraamtijd heb je iemand nodig die je onzekerheden wegneemt en je zeker maakt met de baby. Sandra Vos helpt je hierbij!

De oude website voldeed niet meer aan haar wensen en was aan verbetering toe. We hebben een nieuw webdesign uitgedacht en hier een mooie nieuwe website van gemaakt. Klaar om kersverse mama`s bij te staan.

Shendu.

De Belgische massagepraktijk was aan het groeien en dus moest de website mee groeien! Een nieuwe naam, een nieuw logo en een complete aanpak van de huisstijl was nodig om te bereiken wat er nu staat. 

Voor Shendu massage praktijk maakten wij een moderne website met een afspraken kalender van “Bookly”. Inmiddels hebben we ook gezorgd voor beachvlaggen, flyers, de belettering van de auto’s en ondersteuning van de online marketing plannen.

Sterk Consult.

“We hebben een organisatieprobleem, maar hoe lossen we het op en hoe krijgen we het georganiseerd?”
Of: “Onze organisatie moet mee met een veranderende buitenwereld, hoe gaan we dit organiseren?” Dit zijn vraagstukken waar Sterk Consult zich mee bezig houd. 

Om digitaal vindbaar te zijn en een online visitekaartje achter te kunnen laten hebben we voor Sterk Consult een informatieve één-pagina website gemaakt. 

TrainSmart.

TrainSmart is een sportschool gelegen in Zuid-Limburg. In deze sportschool kun je zelf aan de slag, groepslessen volgen en begeleid trainen. Ze bieden de oplossing voor zowel beginners als gevorderden.

TrainSmart was toe aan een renovatie van de website. We hebben hier een webdesign voor ontworpen en uitgerold tot een complete website. Een frisse en nieuwe look met bijpassende foto`s én nieuwe foto`s van het personeel.

InBalans Bewindvoering.

Katelijn van InBalans was toe aan een nieuwe website en klopt hiervoor bij Nomaxx. aan. We hebben voor haar een nieuwe website gerealiseerd, de aangeleverde teksten geredigeerd én een fotoshoot gehouden.

De opdrachtgever: Ik was voor mijn bedrijf op zoek naar een nieuwe professionele website. Via Noa ben ik bij Nomaxx uitgekomen. De site was eigenlijk na 1 ontwerp al zoals ik het wilde. Strak, helder en overzichtelijk met een professionele uitstraling. Erg blij dat ik na 8 jaar aanmodderen met mijn eigen gemaakte site de stap heb gezet. Nu al veel positieve reacties ontvangen. Dank je wel voor jullie inzet.

Scan de code