WEBSITES

DOOR NOMAXX.

Bevorder betrokkenheid in digitale landschappen. We ontwerpen unieke interfaces voor stijlvolle, aangename digitale aanwezigheid die helpt een verhaal te vertellen en de merkprestaties te verbeteren.

We zijn afgestemd op de trends en zijn net zo responsief als ons ontwerp, zodat je consumenten in het digitale landschap kunt betrekken.

We bouwen (interactieve) website, leeromgevingen en webshops vanaf de grond op.

ONZE AANPAK.

HOSTING.

Elke ondernemer is uniek, of je nu met 10 in dezelfde niche zit of je bent alleen… jij hebt een verhaal dat uniek is en naar buiten gebracht dient te worden. 

Die uniekheid mag niet verstoord worden door een standaard website of webshop. Wij als NOMAXX. willen de passie en uniekheid die jij uitstraalt transformeren in jouw digitale wereld!

Wij designen op maat gemaakte website en webshops die we zoveel als mogelijk customizen naar jouw uniekheid.

HOSTING.

Wij bouwen vrijwel alles met WordPress (en Elementor), hiervoor bieden we ook onze WordPress Onderhoud aan. Wat dit exact inhoudt kan je hier lezen.

Naast deze onderhoud service bieden we je ook de mogelijkheid tot eigen onderhoud van de website. We leren je de simpele dingen zelf te onderhouden door middel van video’s.

Denk aan het zelf aanpassen van teksten, het toevoegen van nieuwe blogs of pagina’s of het aanpassen van foto’s en video’s. 

SAMEN AAN DE SLAG?!

Onderstaande stappen doorlopen we zodra we samen aan de slag gaan. Wij denken en doen met je mee om het beste uit je concept of business te halen.

Ben je benieuwd naar voorgaande projecten klik dan hier.

Merkverhaal

Samen met onze communicatiespecialisten kom je erachter wat de identiteit van je merk is, welke doelgroep je gaat aanspreken & welke toekomstdoelen je wilt realiseren.

Inhoud als fundering

Je website of webshop dient inhoud te hebben, want zonder de juiste inhoud kan je geen business draaien.

Vanuit je merkverhaal wordt de inhoud ontwikkelt waardoor we de juiste snaar bij de doelgroep raken.

Uniek ontwerp

We ontdekken je huisstijl en beginnen aan 2 schetsen welke uiteindelijk het prototype worden. Het moet uitstralen waar jij voor staat én functioneel zijn. We maken wat je doelgroep graag wilt zien, wat dat zijn je uiteindelijke afnemers.

Technische ontwikkelingen

Het prototype wordt omgezet naar een werkende website. Hier komen alle voorgaande stappen in samen en worden tot een mooi geheel gebracht.

Lancering

De website is klaar voor lancering en wij lopen samen alles nog eens door. Ook krijg je korte uitleg video's hoe jij je website zelf kunt onderhouden. 

Daarnaast sturen we je alle nodige gegevens en documenten toe, zoals log-ins, huisstijlhandboek en je logo.

Support

Nu is het tijd om je doelen te gaan bereiken. We kijken kritisch mee naar de prestaties van je site en sturen bij waar nodig. Ook staan we natuurlijk voor je klaar als je ergens vragen over hebt, of ergens niet helemaal uit komt.

RECENT WERK.

Scan de code