Whale Poo Seamulation.

Stichting Rugvin is een onafhankelijke organisatie die zich richt op het onderzoeken en het monitoren van walvisachtigen in de Noordzee en de Oosterschelde en het verzorgen van educatieve activiteiten. Om de wereld meer bewust te maken wat de onderwater wereld in zijn mars heeft (met name de walvis) is deze Seamulation gebouwd.

Ontworpen door:

NOMAXX.

Live op:

01-09-2021

Opdrachtgever:

Stichting Rugvin & JoeMerino

Brandstory

UX/ UI Design

Web Development

Waarom kiest Stichting Rugvin voor NOMAXX.?

In Noord en in Zuid Amerika worden walvissen al gezien als hoofdrolspelers bij behoud klimaat en biodiversiteit. De kennis en onderkenning in Europa is hiervoor erg minimaal.

Wij als Stichting willen een aanzet tot vergroting van die kennis brengen door de walvis niet alleen als prachtige dieren op de kaart te zetten, maar ook als essentiële dieren voor de leefbaarheid op onze planeet. Door de Seamulation te gaan gebruiken gaan mensen dit zelf ervaren en het daarmee makkelijker begrijpen wat en hoe die rollen van walvissen precies zijn. We hadden de Seamulation al als een papieren workshop-achtig spel, dat goed werkt, maar waarmee je maar een beperkte doelgroep bereikt. Door dit om te zetten in een interactieve website kunnen we in princiep iedereen bereiken, in binnen en buitenland.

Na een lange zoektocht naar een bedrijf, persoon die voor ons deze Seamulation digitaal zou kunnen ontwikkelen kwamen we uiteindelijk bij NOMAXX. uit. Hun bevlogenheid, creativiteit en lef gaven bij ons de doorslag. Net als Pippi Langkous zeiden ze: “we hebben het nog nooit gedaan, maar denken dat we het wel kunnen!”

Bedrijfsgegevens

Amber Bakker

Communicatiespecisliast

Ik ben Amber Bakker, communicatiespecialist bij NOMAXX.

Gespecialiseerd in het ontwikkelen van de brandstory van bedrijven, maar ook het schrijven
en redigeren van webteksten en blogs.

Skills
Merkverhaal
Copywriting
Redigeren