Zoekmachine optimalisatie.

Hieronder is terug te zien hoe wij te werk gaan met zoekmachine optimalisatie om te zorgen dat jouw website/shop optimaal vindbaar is in Google.

Wil je met je website of webshop een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Laat de zoekmachine optimalisatie van jouw domein dan over aan onze experts. Met behulp van technische optimalisatie, de juiste content, linkbuilding, lokale SEO en conversie-optimalisatie wordt de kwaliteit en de autoriteit van je domein verbeterd en kom jij hoger in Google.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie.

  • Hoger in de zoekresultaten

  • Betere vindbaarheid van je producten/diensten

  • Meer organisch verkeer naar je website

  • Hogere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers

  • Meer bezoekers, leads en conversies

Zoekmachine optimalisatie is een proces dat bijna dagelijks verandering ondergaat. Een must voor ieder bedrijf is dan ook een betrouwbare partner die constant de vinger aan de pols houdt. Wij zouden die partner voor jou kunnen zijn! Wij houden niet van aarzelend en wachtend aan de kant staan, we gaan het liefst voor de next level, zo zorgen wij voor de informatie die bij jouw website/shop nog ontbreekt.

Maandenlange analyses uitvoeren voordat we van start gaan, is niet de aanpak waar NOMAXX voor staat. Aan de hand van deze resultaatgerichte aanpak, gaan we voor jou aan de slag. Op welk gebied van zoekmachine optimalisatie we dat doen, bepaal jij samen met één van onze marketing specialisten. Ben je klaar om “the next level” te halen?

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE.

Nieuwsgierig geworden hoe we jou hoger in Google krijgen?

Google maakt gebruik van een algoritme om waarde toe te kennen aan websites. Er zijn meer dan 200 factoren die hierin meespelen. Aan de hand van deze factoren kent Google je website een bepaalde ranking toe. NOMAXX. is dagelijks bezig met de ontwikkelingen op het gebied van SEO en Google is continu bezig om het algoritme te optimaliseren.

Om voorop te (blijven) lopen op het gebied van zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen tijdig te signaleren om zo de concurrentie te slim af te zijn. Gelukkig weten we bij NOMAXX. hoe we moeten blijven voldoen aan de veranderende eisen van Google en anderen zoekmachines en we voeren dit voortdurend door op het gebied van techniek, linkbuilding en content marketing.

SEO checklist

zoekmachine optimalisatie
Hoger gevonden worden met jouw WordPress website of webshop, gaat niet vanzelf. Daarvoor zul je toch echt wat bergen moeten verzetten. NOMAXX. blinkt uit in zoekmachine optimalisatie en weet precies welke elementen nodig zijn om betere posities voor jou in Google en Bing te realiseren. Om je alvast wat inzichten te bieden op wat je moet doen voor een goede SEO strategie, kun je deze SEO CHECKLIST kosteloos downloaden.

Hoge korting op andere PRO plug-ins.

*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wij helpen je graag verder met het opzetten van een nieuwe website of verhuizen van een bestaande site. 

Heb je andere vragen betreft hosting stuur ons dan een WhatsApp bericht of kijk bij de meest gestelde vragen.

We leveren meer service dan een traditionele hosting partij, denk hierbij aan de PRO plug-ins die je GRATIS bij je pakket krijgt. Om te zorgen dat alles naar jouw wens wordt, gaan we graag eerst in gesprek met je voordat we je domeinnaam vastleggen.

Voor een geparkeerde .nl en .be domeinnaam vragen wij € 7,50 p/j excl. btw, voor een .com of .eu vragen wij € 10,- p/j excl. btw. Je kan bij een geparkeerde domeinnaam ook een mail adres aan maken. 
Andere extensies kunnen we in overleg bepalen.

Bij een 2e pakket krijg je 20% korting 
Bij een 3e pakket krijg je 30% korting 
Heb je 4 of meer pakket nodig dan krijg je tot 50% korting.
Deze kortingen gelden vanaf je 2e pakket.

We gebruiken de nieuwste technologieën en verschillende uptime monitors, hierdoor kunnen wij met trots zeggen dat we een uptime hebben van 92%. We beloven geen wonderen omdat een website ook door een update gewoon offline kan zijn, maar zorgen ook dat de website binnen no-time weer online is. 

Wij hebben ook een verhuisservice en deze bieden wij je gratis aan!

Bedrijfsgegevens

Amber Bakker

Communicatiespecisliast

Ik ben Amber Bakker, communicatiespecialist bij NOMAXX.

Gespecialiseerd in het ontwikkelen van de brandstory van bedrijven, maar ook het schrijven
en redigeren van webteksten en blogs.

Skills
Merkverhaal
Copywriting
Redigeren