De ultieme "DIY" SEO checklist.

De ultieme DIY SEO checklist - nomaxx

Voor een beperkte periode kun je een GRATIS De ultieme DIY SEO checklis downloaden, om op de 1e positie te ranken in de Google Zoekresultaten”.

Als je de checklist opvolgt zul je van 10 organische bezoekers per maand naar 900+ organische bezoekers per maand groeien.

Waarom zou je beginnen aan zoekmachine optimalisatie?

Voor iedere webshop of website geldt dat het verkeer dat via de organische zoekresultaten binnenkomt veruit het meest rendabel is. Bij NOMAXX. streven we er dan ook naar om middels zoekmachine optimalisatie ten minste 60% van al je verkeer organisch te laten zijn. Voor minder doen we het niet, voor meer wel. Om organisch goed gevonden te worden en dus dit aandeel te bereiken, dient je zoekmachine optimalisatie (SEO) eerst goed op orde te zijn.

We vinden dit minimale aandeel van 60% belangrijk omdat dit meer investeringsruimte geeft voor verdere groei. Door jaar in jaar uit met dezelfde geïnvesteerde euro’s meer omzetgroei te genereren, kunnen we een duurzame groei realiseren waarmee de gemiddelde marketingbudgetten ten opzichte van de omzet daalt en er meer winst te behalen valt.

Wij werken met verschillende experts in ons team hebben hierdoor veel SEO kennis in huis waardoor we een breed spectrum van SEO beheersen.

Onze specialisten hebben geen uitgebreide rapporten nodig om de koers te bepalen maar kunnen direct van start. Hierbij werken we niet volgens een standaardprocedure of pakket, maar kijken we altijd welke SEO-dienst(en) geschikt zijn voor jouw website of webshop. Op die manier zorgen we ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit op jouw doelstelling.

Zoveel mogelijk resultaat bereiken binnen de gestelde termijnen, dat is waar we ons iedere dag voor inzette. Je kunt er dan ook op rekenen dat we onze kennis van SEO en zoekmachine optimalisatie maximaal inzetten om jouw bedrijf te laten groeien.

Je wordt gekoppeld aan een vaste projectmanager waardoor je altijd een vast aanspreekpunt hebt. Ook ontvang je maandelijks een statusupdate en voortgangsrapport waarmee je grip houdt op de werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Volledig openboek dus!

De voordelen van zoekmachine optimalisatie.

  • Hoger in de zoekresultaten

  • Betere vindbaarheid van je producten/diensten

  • Meer organisch verkeer naar je website

  • Hogere gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers

  • Meer bezoekers, leads en conversies

Zoekmachine optimalisatie is een proces dat bijna dagelijks verandering ondergaat. Een must voor ieder bedrijf is dan ook een betrouwbare partner die constant de vinger aan de pols houdt. Wij zouden die partner voor jou kunnen zijn! Wij houden niet van aarzelend en wachtend aan de kant staan, we gaan het liefst voor de next level, zo zorgen wij voor de informatie die bij jouw website/shop nog ontbreekt.

Maandenlange analyses uitvoeren voordat we van start gaan, is niet de aanpak waar NOMAXX voor staat. Aan de hand van deze resultaatgerichte aanpak, gaan we voor jou aan de slag. Op welk gebied van zoekmachine optimalisatie we dat doen, bepaal jij samen met één van onze marketing specialisten. Ben je klaar om “the next level” te halen?

De ultieme DIY SEO checklist

zoekmachine optimalisatie
Hoger gevonden worden met jouw WordPress website of webshop, gaat niet vanzelf. Daarvoor zul je toch echt wat bergen moeten verzetten. NOMAXX. blinkt uit in zoekmachine optimalisatie en weet precies welke elementen nodig zijn om betere posities voor jou in Google en Bing te realiseren. Om je alvast wat inzichten te bieden op wat je moet doen voor een goede SEO strategie, kun je deze SEO CHECKLIST kosteloos downloaden.
SEO checklist

Veel gestelde vragen over zoekmachine optimalisatie.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Bij zoekmachine optimalisatie wordt de website beter vindbaar voor zoekmachines. Binnen deze optimalisatie vallen onder andere de content op de website, de techniek achter de website en de autoriteit van de website. Door deze verbeteringen zal de website beter zichtbaar zijn in de organische zoekresultaten. De volgende diensten vallen bij ons onder zoekmachine optimalisatie: content optimalisatie, technische optimalisatie, linkbuilding, conversie optimalisatie, on-page en off-page optimalisatie en online strategieën.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Wij kunnen zowel een ondersteunende rol hebben maar kunnen ook de werkzaamheden voor je uitvoeren. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces, waarin we samen maandelijks de werkzaamheden doornemen en waar nodig voor je uitvoeren. Op deze manier kan er een stabiele positie in Google worden behaald. Wij werken voor klanten met een marketingbudget van minimaal € 150 per maand. Plan een digitaal kopje koffie in met onze experts om vast te stellen wat het jou maandelijks zou kosten.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Vraag je je af wat het verschil is tussen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren? Het grote verschil met SEA (search engine advertising) is dat je bij SEO een hoge plek in de zoekresultaten moet verdienen door de juiste werkzaamheden te verrichten. Met SEA koop je een tijdelijke plek in de resultaten, waar dus minder werkzaamheden voor nodig zijn. Zoekmachine optimalisatie is hard werken, maar levert een permanente top plek op in de zoekresultaten, SEO is hierdoor vele malen goedkoper dan SEA. NOMAXX weet wat nodig is om een mooie positie te behalen voor jouw bedrijf. We helpen je graag om hoger te ranken met de juiste tools!

Wat is het doel van zoekmachine optimalisatie?

Het doel van zoekmachine optimalisatie is groeien in de organische zoekresultaten van Google door structuur optimalisaties door te voeren. Deze optimalisaties voeren we uit rondom content, techniek en linkbuilding. Door de beste content te schrijven, de techniek van de website ideaal in te richten én de domeinwaarde van de website te verhogen, zal jouw website steeds beter scoren in de zoekresultaten.

Scan de code