Laat jouw onderneming digitaal groeien!!

Met de subsidie van Mijn Digitale Zaak.

Klinkt dit als muziek in de oren? Mijn Digitale Zaak ondersteunt ondernemers, met een bedrijfsgrootte van 2 – 50 medewerkers, die meer digitaal willen gaan werken. NOMAXX. kan jou daarbij helpen. Go digital, vraag je subsidie met onze hulp aan!

Over Nomaxx.

Nomaxx. helpt ondernemers met digitaliseren

Wij zijn een erkende aanbieder voor Mijn Digitale Zaak. Om direct maar met de deur in huis te vallen; om jouw onderneming meer digitaal te maken ben je bij ons aan het juiste adres!

ONZE DIENSTEN.

Die jou kunnen helpen met je digitale groei!

Websites

De lancering en het beheren van een website/shop vormen niet het eindpunt van je online strategie, wél het begin. Een goede website groeit mee met jou en met de behoeftes van je (potentiële) klanten.

Sociale media

De invloed van sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest staat vast. Je doelgroep is te bereiken via sociale media door middel van uitgebreide management hierin. Wil je het zelf leren of gaan wij het voor je beheren?

SEO strategie

98% van elke zoektocht op internet start in Google. Er moet dus wel wat tijd gestoken worden in het beter vindbaar maken van je website of kortweg: in je SEO. Wij helpen je graag bij de juiste strategie of voeren het zelfs voor je uit.

UX Design

UX staat voor "User Experience" en gaat over hoe een gebruiker een product, interface en in ons geval vaak een website ervaart. In UX design focussen we ons op de gebruiker en hoe we aan hun behoefte kunnen voldoen.

Logo design

Vaak start het bij een logo idee en eindigt het bij een complete huisstijl. Hoe wil jij dat anderen je onderneming zien? Wat verwacht jouw ideale klant? Welk gevoel wil je uitstralen?

Copywriting

Jouw website verdient krachtige, overtuigende teksten die jouw bezoekers interessant vinden en Google goed indexeert. Contacteer ons voor het schrijven van een tekst die zegt wat jij bedoelt.

VOORBEELD DIGITALISERING.

UX Webdesign en online marketing

Heb je al een website/webshop maar vind je niet de juiste klanten? Of je wil juist beter gevonden worden door nieuwe klanten en krijg je dat zelf niet voor elkaar? Wij helpen je graag met deze opgave! Met een geoptimaliseerde website en een op cijfers gebaseerd marketingplan, zorgen we voor de juiste campagnes die naadloos op elkaar aansluiten!

We starten altijd met een NO MAXX ANALYSE. Onder begeleiding van een aantal kopjes koffie gaan we samen opzoek naar jouw No Maxx level! Tijdens deze analyse beantwoorden we diverse vragen en kijken wij naar de vier W’s (Wat, waarom, wie, waar. De No Maxx Analyse is de perfecte basis voor een supersterk marketingplan met geoptimaliseerde website/webshop.

Investering eenmalig v.a. € 2500 en € 199 p/m.

Blog onderdelen e1625926323558 - nomaxx

Vraag nu subsidie aan!

Via Mijn Digitale Zaak vraag je een subsidie aan om je te helpen bij de investering in het digitaliseren van je bedrijf. De hoogte van de subsidie is (bij voldoen aan de voorwaarden):

– 50% subsidie tot een maximum van € 2.500
– waarvan maximaal € 500 voor advies.

De einddatum voor de subsidie is 30 november 2022. Dat lijkt nog best ver weg, maar de aanvragen worden behandeld op basis van aanmelding. Je moet er dus echt snel bij zijn! Het totaalbudget is € 1.700.000 en dat is snel op.

Wat heb je nodig.

Om te beginnen moet je een e-herkenning handtekening aanvragen,
dit om onderdelen vanuit de zaak te kunnen regelen bij de overheid zoals het aanvragen van een subsidie. https://www.eherkenning.nl/nl/leveranciersoverzicht

LET OP!! Minimaal niveau EH2+ en als je slim bent doe je het gelijk voor 3 jaar, want je gaat hem vaker nodig hebben.

Daarnaast moet je een digitale scan van KVK meesturen bij de aanvraag van de subsidie.
deze kan je hier doen: https://www.mijndigitalezaak.nl/startpagina

ook heb je een offerte van NOMAXX. nodig. Plan daarom snel een gesprek met ons.
Dit kun je doen via WhatsApp +31 639 033 815 of door een mail te sturen naar info@nomaxx.nl.

Zodra je deze onderdelen compleet hebt, kun je de subsidie aanvragen bij de overheid.
https://mijn.rvo.nl/mijn-digitale-zaak

NOMAXX.

Helpt jou groeien met je onderneming!

Hebben we jouw interesse gewekt? Kom dan snel in actie en laat ons jouw onderneming helpen met groeien! Weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem een kijkje in ons portfolio!

BESPAARTIP! Kom je zelf niet in aanmerking en/of wil je graag een andere ondernemer helpen, deel deze informatie in jouw netwerk.
Voor elk nieuw aangebrachte opdrachtgever geven wij 5% commissie aan jou,
dit kan jij dan weer gebruiken om jouw marketing een boost te geven.

footer-form
Scan de code