NOMAXX. Compress

Snelheid = Verkoop

Of u nu één website, webshop of leerplatform beheert, we zijn er om u te helpen snellere laadtijden, hogere conversies en betere rankings te krijgen, allemaal zonder ingewikkelde  inspanningen te hoeven doen!

Nomaxx Compress

Geef uw website een boost

Koppel eenvoudig uw website om te voorkomen dat bezoekers naar concurrenten stuiteren en om ervoor te zorgen dat mensen daadwerkelijk betrokken zijn bij uw website, waarvan we zeker weten dat u er hard aan heeft gewerkt! 

Optimaliseer afbeeldingen, CSS, JavaScript en meer!

Paginaformaat verkleine →

Paginaformaat verkleine ↓

Laadtijden verbeteren →

Laadtijden verbeteren ↓

Lagere bouncepercentages →

Lagere bouncepercentages ↓

Conversies verhogen

Mix & Match-optimalisatiemodi.

U krijgt de flexibiliteit om afbeeldingen in realtime te optimaliseren en ons razendsnelle CDN te gebruiken of afbeeldingen lokaal te comprimeren en naar de volgende site te gaan op basis van uw behoeften!

10 - nomaxx

Live-optimalisatie + CDN

Optimaliseer uw afbeeldingen en scripts in realtime op basis van de inkomende bezoeker om de ideale activa en schuine laadtijden te leveren.

11 - nomaxx

Lokale beeldcompressie

Comprimeer uw volledige mediabibliotheek, individuele afbeeldingen of automatisch uploaden terwijl u WebP en Retina maakt, indien gewenst.

10 - nomaxx

Real-Time Optimization

De live-modus optimaliseert automatisch uw afbeeldingen en scripts in realtime op basis van het apparaat, de browser, de schermresolutie van de inkomende bezoekers, de locatie op de pagina en de geolocatie om u te helpen de snelste laadtijden te krijgen!

Lokale compressie

Comprimeer uw volledige mediabibliotheek, afzonderlijke afbeeldingen of optimaliseer zelfs automatisch nieuwe afbeeldingen bij het uploaden met lossless, intelligente en ultracompressiemodi, terwijl u desgewenst WebP en Retina maakt.

image optimazer 2 - nomaxx
Scan de code